CATEVA DINTRE CELE MAI COMUNE
INTREBARI FRECVENTE

Daca doriti sa cunoasteti procedura de import al marfii din China sau sa aflati raspunsul la anumite intrebari frecvente primite de la persoane care doresc sa importe marfa, cititi sectiunea urmatoare:

INTREBARE
In cat timp pot sa primesc o cotatie de la dumneavoastra?
RASPUNS
Reprezentantii nostri din China vor cauta pentru dumneavoastra fabricile care produc marfa cautata de dumneavoastra,si, in mod normal, intr-un interval de timp de 3 pana la 7 zile veti primi de la noi o cotatie referitoare la marfa din China pe care doriti sa o importati.
INTREBARE
Am gasit o fabrica din China care produce marfa dorita de noi si am primit o cotatie de pret. Se poate interveni in negocierea pretului produsului respectiv?
RASPUNS
Expertii nostri in negociere pot interveni in negocierea pretului produsului pentru dumneavoastra. De asemenea, avand o baza de date cu peste 200,000 de producatori din China cu care am lucrat de-a alungul timpului, va putem ajuta sa obtineti produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret.
INTREBARE
Ce comision percepeti dumneavoastra pentru serviciile de import China?
RASPUNS
- In primul rand, am dori sa subliniem faptul ca noi nu suntem intermediari.

- Percepem un comision fix, respectiv de 10% pentru o valoare a importului mai mica de 50.000 Euro si 5% pentru o valoare a importului mai mare de 50.000 Euro. Acest comision se percepe pentru gasirea celui mai bun producator din China, pentru obtinerea celui mai bun pret, verificarea statusului comenzii dumneavoastra pe parcurs, verificarea calitatii produselor importate, alcatuirea documentatiei de export necesare. Nu percepem nici un comision pentru servicii de cosultanta pentru import China, puteti primi orice informatie doriti gratuit.
INTREBARE
Ne puteti asista in importul de orice tip de marfa din China?
RASPUNS
- Asistam companiile sa obtina informatii cat si sa importe orice tip de marfa din China. Industriile listate de noi sunt doar acelea in care avem cea mai vasta experienta de import China.
INTREBARE
Se pot primi mostre ale produselor dorite inainte de a plasa comanda de import din China?
RASPUNS
- In cazul in care nu doriti sa calatoriti in China cu noi in vederea lansarii unei comenzi, este necesar sa cereti mostre ale produselor inainte de plasarea unei comenzi in China pentru a vedea daca acestea corespund cu specificatiile dumneavoastra.
INTREBARE
Care este diferenta intre a importa marfuri din China folosind serviciile dumneavoastra si a importa direct de la un furnizor din China gasit pe internet?
RASPUNS
- Plata catre producatorul din China este GARANTATA atunci cand alegeti sa importati folosind serviciile noastre.

- Se pot gasi cu usurinta acei producatori din China care va intereseaza cat si informatiile necesare prin intermediul internetului. Uneori, poate functiona bine intregul proces de import marfuri din China si va puteti primi produsele dorite in acest fel. Dar de multe ori, veti fi in imposibilitatea de a gasi persoana potrivita pentru a vorbi, sau nu va veti intelege cu reprezentantul acelei fabrici din China atat de bine.

- De asemenea, nu veti avea suficiente argumente care sa justifice ca acel producator din China gasit este cel mai bun din industrie, luand in calcul faptul ca nu este atat de usor a obine o privire de ansamblu asupra unei anumite industrii din China. Unii furnizori din China contactati pot sa nu fie in masura sa exporte marfuri, neavand licenta pentru export marfa.

- Este greu a rezolva cu uşurinţă problemele care pot apărea în timpul operaţiunii de import China, care pot duce la livrarea întârziată, probleme de calitate a marfurilor, sau o serie de alte riscuri. Pe lângă bariera lingvistică, diferenţa culturală este o alta principala dificultate in a face afaceri cu China. Aceste dificultati sunt destul de deranjante pentru importatori si pot inhiba increderea in importul de produse din China.

- Cu ajutorul unei firme profesioniste, cumpărătorul poate fi scutit de problemele inerente şi neînţelegerile provocate de diferenţele de limbă şi cultură, care pot provoca greşeli şi ar afecta relaţia de afaceri cu China. Importatorii pot incerca o abordare directa a producatorului din China atunci cand relatia de afaceri dintre cei doi a fost construita in timp si se bazeaza pe incredere.
INTREBARE
Doresc sa calatoresc in China pentru a vizita mai multe fabrici din domeniul care ma intereseaza. Puteti sa-mi oferiti asistenta pe durata sederii mele in China?
RASPUNS
- Putem organiza pentru clientii nostri întreaga călătorie în China, cu scopul de a vizita fabricile relevante din domeniul dorit. Putem rezerva bilete de avion, camera de hotel la unul din cele mai bune hoteluri din China la tarife preferenţiale, sa organizam transportul local şi sa va însoţim la principalele fabrici care produc marfa cautata de dumneavoastra.
VA RASPUNDEM
LA ORICE INTREBARE
CONTACTATI-NE
Agentie Web Design Crafton Media