error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_STRICT Import marfa din China | ChinaTrading.ro

DACA DORITI SA IMPORTATI DIN CHINA
NOI VA PUTEM AJUTA

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum noi va putem ajuta. Va punem la dispozitie tot pachetul de servicii necesare unui import de succes din China in Romania.

Consultanta gratuita

Primul pas pe care il facem in vederea importului de produse din China este intelegerea nevoilor dumneavoastra. Oferim tuturor clientilor nostri si companiilor interesate consultanta gratuita in legatura cu subiectul import marfa China. Va rugam sa ne comunicati toate specificatiile produsului pe care doriti sa-l importati cat mai precis posibil si cantitatile dorite. Puteti sa ne trimiteti si un tipar sau o mostra pentru produsul care doriti sa-l importati.

Citeste mai mult..
Cercetare de piata

Numai dupa ce vom sti cu exactitate ce cautati vom trece la pasul urmator: cercetare de piata in legatura cu produsul dumneavoastra. Scopul nostru este de a gasi produsul, furnizorul sau producatorul care sa indeplineasca cerintele dumneavoastra, la un pret care se potriveste nevoilor dumneavoastra. Datorita experientei noastre extinse intr-o varietate de industrii, avem o baza de date cu fabrici din China cu care cooperam si, la fel de important, stim care sunt acei furnizori din China care trebuie sa fie evitati.

Cercetarea de piata include:
- traducerea documentelor in chineza,
- cautarea de furnizori in domeniul,
- cererea de oferta pret pentru produse,
- preselectia furnizorilor (shortlisting).

Citeste mai mult..
Negociere la cerere

In cazul in care doriti, putem negocia pentru dumneavoastra cel mai bun pret precum si termenii si conditiile contractuale; avem experienta in negocierea preturilor in numele clientului. In cazul in care va place foarte mult un produs din China si credeti ca se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra dar considerati ca pretul nu este destul de competitiv, putem negocia pretul in numele dumneavoastra.

Citeste mai mult..
Urmarirea comenzii

Noi va gasim atat produsul pe care il doriti, la cel mai bun pret dar de asemenea ne ocupam si de un intreg set de operatiuni de import din China,ce urmeaza momentului lansarii comenzii dumneavoastra de produse. Vom verifica cu fabrica din China data de livrare si ne vom asigura ca este respectata, ne vom ocupa de problemele care pot aparea si care pot duce la amanarea termenelor stabilite, vom verifica modul in care sunt duse la indeplinire cerintele clientilor;

Citeste mai mult..
Control de calitate

Controlul de calitate este unul din factorii-cheie pentru produsele care sunt produse in China si ne vom asigura ca marfa dumneavoastra indeplineste standardele de calitate stabilite in prealabil.

Citeste mai mult..
Transport si logistica

In cazul in care doriti, ne ocupam de transport intern si international, depozitare, declaratii vamale, toate demersurile necesare livrarii produselor la destinatia desemnata. Toate transporturile sunt acoperite de asigurarea standard a expeditorilor pentru pierdere sau paguba. Fie ca doriti sa va gestionati pe cont propriu relatiile cu furnizori din China sau doriti sa ne delegati intreg procesul de import marfa China, China Trading va ofera solutii adaptabile, care vor oferi siguranta importului dumneavoastra din China.

Citeste mai mult..

SERVICII ADITIONALE

In cazul in care doriti sa calatoriti in China pentru a vizita fabricile din domeniul care va intereseaza, va oferim urmatoarele servicii:

1. Rezervam pentru dumneavoastra hotel la cele mai bune discounturi;
2. Ne ocupam de documentele pentru obtinerea vizei dumneavoastra;
3. Aranjam toate intalnirile pentru dumneavoastra inainte de a sosi in China;
4. Ridicare de la aerport si transportat catre hotel sau direct la fabrica;
5. Va asistam in vizitarea celor mai bune fabrici din domeniu;
6. Va traducem discutiile si intervenim in negocieri daca este cazul;
INCEPETI ACUM
SA IMPORTATI DIN CHINA
CONTACTATI-NE

FIRMA IMPORT MARFA DIN CHINA

Agentie Web Design Crafton Media