IMPORTAM ORICE MARFA DIN CHINA
PENTRU CLIENTII NOSTRI

Firma noastra este specializata pe import China si a fost constituita cu scopul de a da nastere unor OPORTUNITATI spectaculoase disponibile tuturor celor care doresc sa importe marfa din China!

OBIECTIV

Obiectivul fiecarei companii are la baza un motiv anume. Motivul pentru care am decis sa cream China Trading - Import China a fost acela de a ajuta, asista si sprijini companiile sau persoanele fizice in gestionarea operatiunilor de import.

CITESTE

COMPANIA

Sediul nostru principal se afla in Bucuresti, in timp ce departamentul operational se afla in provincia Guangdong din China. Suntem o echipa multiculturala: atat romani care sunt acomodati cu mediul de afaceri din China cat si chinezi.

CITESTE

CLIENTII

In mare, clientii nostri sunt companii de marime medie care fac importuri din China si care au nevoie de control si asistenta asupra operatiunilor lor. Multi clienti importatori din China reprezinta si companii care au nevoie doar de consultanta.

CITESTE
close
OBIECTIVUL NOSTRU

Obiectivul fiecarei companii are la baza un motiv anume. Motivul pentru care am decis sa cream China Trading - Import China a fost acela de a ajuta, asista si sprijini companiile in gestionarea operatiunilor de import din China.

A dezvolta afaceri cu China inseamna a te izbi de o cultura opaca, învaluita în secret si suspiciune, care face ca lucrurile sa nu fie chiar atat de usoare cum par.

Una dintre cele mai mari probleme o reprezinta diferenta de de cultura care are o influenta directa asupra conduitei lor in afaceri.

Este ciudat, dar în China un "da" nu înseamna întotdeauna "da". Pentru asiatici "da" este un raspuns obisnuit, putand avea nenumarate semnificatii. Chinezii vor pretinde in cele mai multe cazuri ca inteleg sensul afirmatiilor dumneavoastra, raspunzand cu un “da”, chiar daca realitatea este contrarie. In afaceri, acest lucru poate avea consecinte foarte grave.

O varietate de factori culturali intra in joc atunci cand este vorba de cuvantul “da” in China. In cultura chineza, simplul fapt de a fi rugat sau de a ti se cere sa faci ceva este considerat o onoare. De aceea, chinezii vor raspunde intotdeauna cu un “da” unei anumite cereri, urmand ca de-abia dupa aceea sa afle daca si cum vor duce la indeplinire acel lucru.

O mare parte a studiului dedicat artei negocierii in China o reprezinta modalitatea prin care se poate ajunge la un “da” care sa insemne un “da” definitiv.

A doua mare dificultate o constituie faptul ca doar o minoritate a populatiei chineze (6% din populatie) vorbeste limba engleza cat de cat corespunzator. Restul vorbesc o combinatie între chineza si engleza, care se numeste "Chinglish".

Este destul de dificl a avea de-a face cu toate aceste diferente de cultura si de mentalitate din China, cu atat mai mult cu cat totul pare diferit in China: relatiile intre oameni si cele de afaceri, aprecierea de calitate asupra bunurilor, notiunea de timp si aceea de livrare la timp, termenii si conditiile negocierilor si stabilirea contractelor. Toate aceste elemente cruciale in afaceri trebuie sa fie considerate in mod diferit in China.

Occidentalii au mare incredere in contracte, in timp ce chinezii nu pun mare baza pe aceste intelegeri scrise cand este vorba de afaceri cu occidentali. Au fost cazuri in care, in urma negocierilor dintre occidentali si chinezi si dupa ajungerea la un consens, calitatea marfurilor livrate sa fie inferioare celei stabilite in urma intelegerii dintre cele doua parti. La ei, increderea si relatiile se construiesc in timp. De aceea, alegerea unui partener de afaceri in China care sa va reprezinte in relatiile cu ceilalti si care sa negocieze cele mai bune preturi cu producatori din china sunt conditii esentiale pentru succes.

De aceea am decis sa cream China Trading. Oferim asistenta reala pentru import China prin reprezentarea intereselor clientilor nostri in China.

Datorita experientei noastre stim ca, atat importul din China cat si productia externalizata de marfuri sunt cu adevarat fezabile si va pot conduce catre success atata timp cat totii pasii procesului sunt urmati cu strictete:

 • Identificarea celor mai buni furnizori din China;
 • Negocierea în mod corespunzator a termenilor si conditiilor cu fabrica/furnizorul;
 • Traducerea eficienta si transmiterea specificatiilor dumneavoastra; Marfa din China comandata se realizeaza conform specificatiilor dumneavoastra
 • Asigurarea cum ca cerintele dumneavoastra au fost intelese de fabrica/ furnizor;
 • Controlul calitatii produsului finit inainte de livrare.
 • close
  COMPANIA
  Valorile noastre sunt regulile noastre!


  China Trading a fost infiintata cu scopul de a satisface nevoile clientilor nostri, oferindu-le solutii complete si de specialitate astfel incat operatiunile lor de import din China sa fie sigure si fezabile.

  Sediul nostru principal se afla in Bucuresti, in timp ce departamentul operational se afla in provincia Guangdong din China. Aceste doua locatii strategice ne permit sa fim în contact direct cu clientii nostri, oferindu-ne in acelasi timp acces facil la o gama larga de producatori din China.

  Avem o întelegere nativa a culturii chineze de afaceri. Principalul nostru atu il reprezinta membrii companiei. Avem o echipa multiculturala: atat romani care sunt acomodati cu mediul de afaceri din China datorita perioadelor de timp petrecute acolo, cat si chinezi care sunt obisnuiti cu mediul romanesc de afaceri. Acest lucru ne permite sa avem garantia cum ca cerintele si specificatiile dumneavoastra referitoare la marfa importata sunt intelese si respectate de fabricile din China.

  Cunoasterea, pe de o parte, a mediului de afaceri si a culturii chineze, iar pe de alta parte întelegerea nevoilor si a cerintelor clientilor nostri, alaturi de abilitatile noastre de negociere si a relatiilor cu statul chinez, ne permit sa oferim solutia optima de import de marfuri din China, adaptata fiecarei nevoi.

  Faptul ca avem in China colegi de nationalitate chineza, este un real avantaj ce ne permite sa asistam clientii nostri cu onestitate, obiectivitate, si profesionalism si sa le oferim informatii rapide si pertinente in legatura cu piata chineza dar si cu privire la statusul comenzii lor de marfuri.

  Datorita mixului de resurse umane pe care il avem, echipa noastra are experienta în toate domeniile ce fac parte din procesul de import China: cercetare de piata, cerere de oferta, negociere in stil Asiatic, contractare, follow-up al productiei. Experienta pe care o avem cu toate aceste activitati duce la diminuarea riscurilor care apar legate de termenele de plata, intarzierea livrarii, calitatea si fiabilitatea produselor.
  Close
  CLIENTII

  In calitate de profesionisti, suntem constienti de faptul ca informatiile referitoare la clientii nostri pot fi un punct cheie al strategiei lor de dezvoltare. Prin urmare, la cererea lor, suntem de acord sa nu dezvaluim catre terte parti informatii furnizate de ei in legatura cu denumirea sau activitatea lor.

  In mare, clientii nostri sunt companii de marime medie care fac importuri din China si care au nevoie de control si asistenta asupra operatiunilor lor. O mare parte a clientilor nostri importatori din China o reprezinta si companii care au nevoie doar de consultanta cu privire la importul din China.

  Puteti deveni clientul nostru daca:

 • Doriti sa economisiti bani si sa va maximizati profitul importand marfuri cu un cost mult mai mic decat daca ati importa din orice alta tara din lume;
 • Daca doriti sa economisiti timp si energie: nu este nevoie sa va ocupati personal de supravegherea importului din China; vom face asta pentru dumneavoastra.
 • Nu vreti sa aveti parte de un pret nejustificat de mare pentru marfa import China; noi negociam pentru dumneavoastra cele mai mici preturi;
 • Nu doriti sa primiti marfuri de o calitate inferioara celei stabilite;
 • Daca importati deja din China dar aveti nevoie de asistenta suplimentara sau de transport si logistica;
 • INCEPETI ACUM
  SA IMPORTATI DIN CHINA
  CONTACTATI-NE

  FIRMA IMPORT MARFA DIN CHINA

  Agentie Web Design Crafton Media